rOjqYJaNrm5VphIubPIKJDGmS02MVPT8F6jVUjM6

Sparkle Love 2020




Sparkle Love 2020

Ülke: Çin
Orjinal İsmi: 心动的瞬间
Bölüm:Belirsiz
Süre: 45 dakika
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2020 
Online Yayın Siteleri: Mango Tv
Çince Anlamı: Kalp atışı
Çekilen Yer: Bilinmiyor 




Dizi Konusu


    Doğal olarak yüklü bir kız olan Mei Weiwei, eğer dikkat etmezse, suçlanan çocuğa ilk görüşte sevgi hissettirecek. Elektriklendirilmiş fiziği Mei Weiwei'nin büyüme sürecine çok fazla sorun getirdi, bu yüzden üniversiteye gittikten sonra elektrifikasyon sırlarını saklamaya çalıştı, kalabalıkta dikkat edilmeyen biraz şeffaf olmayı umuyordu. Beklenmedik bir şekilde, okula kaydolduktan kısa bir süre sonra, Zhang Linghe'nin oynadığı kampüs erkek tanrısı Mai Sichong, yanlışlıkla "bağlanmıştı". Açık fikirli ve saf kalpli Mai Sichong, Mei Wei Wei'ye ilk bakışta aşık oldu ve büyük bir tantanayla ona karşı bir aşk saldırısı başlattı. Atlet Maxichong beyinsiz kovalamaca modunu açtı, aşkı kovalamanın yolu ekşi ve tatlı. Dakikalar içinde "aşık olduğunu" hissetmeni sağlayacak



Tanıtım/Trailer



1. Bölüm

Resim İsim Rol İsmi Rol(Görevi)
niversiteye gittikten sonra elektrifikasyon s Sparkle Love 2020 Zhang Ling He Mai Si Chong Yakışıklı ve saf erkek ilahiyatçı, Mei Weiwei ile çılgın bir şekerli aşka sahiptir. Mei Weiwei'yi ilk gördüğümde, ona ilk bakışta aşık oldum ve Mei Weiwei'yi şaşırtarak kesintisiz bir arayış tarzını sürdürmeye başladım.
niversiteye gittikten sonra elektrifikasyon s Sparkle Love 2020 Ling Mei Shi Mei Wei Wei Her kalp atışında elektrik yayan dinç bir kız, bu yüzden her zaman kendini kontrol etmeye çalışır.Koleje gittikten sonra, elektrikli sırlarını saklamak için elinden geleni yapar, kalbini dışarıda tutar ve başkaları tarafından fark edilmeden kalabalığın içinde biraz şeffaf olmayı umar.


Ostlar

Çince Türkçe Anlam Şarkı Özelliği Söyleyen
心动的魔法 "Kalbin Büyüsü" Tema Şarkısı Guo Jing
一秒冲电微微甜 "Bir Saniyede Biraz Tatlı" Tema Şarkısı bitiş Wang Yiheng

Sparkle Love 2020

Dizi Görselleri
Related Posts
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates